Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Puntile dentare Ploiesti

Puntile dentare Ploiesti

Coroanele si puntile dentare se potrivesc peste dintii loviti, decolorati sau crapati sau umplu spatiul rezultat dupa extractii dentare si protejeaza dintii de rani sau daune suplimentare.

Consultati Marimed Superdental SRL din Ploiesti pentru o opinie de expert despre daca coroanele dentare sau puntile pot fi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Coroanele dentare

Coroanele sunt utilizate pentru a restaura dintii care au fost rupti sau au un risc ridicat de a face acest lucru din cauza descompunerii umpluturilor sau fracturilor si vor arata si se vor simti similar cu dintii dvs. reali.

Coroanele (denumite si capace) sunt construite de obicei din aliaje nobile sau portelan si sunt necesare daca lipseste o portiune semnificativa a dintelui. De obicei, terapia extinsa, vatamarea sau terapia canalului radacinilor sunt situatiile in care este recomandata o coroana.

In timpul primei vizite, stomatologii nostri iti vor pregati structura dintelui si apoi vor lua amprenta lui, vor realiza o coroana temporara pentru a fi asezata pe dinte si vor trimite amprenta unui laborator stomatologic pentru a fabrica coroana. La urmatoarea vizita, vom incerca coroana pentru a asigura o potrivire buna si apoi cimentarea coroanei tin loc.

Cand procedura este terminata, coroana se va imbina perfect cu dintii Dvs., veti avea puterea de care aveti nevoie pentru o functie orala confortabila si va va restabili zambetul alb.

Puntile dentare

Podurile sunt proteze fixe sau care nu s epot detasa, construite pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsiti.

Dintii de pe ambele parti ale spatiului existent sunt folositi pentru a face puntea, pentru a restabili functionalitatea si estetica. Materialele utilizate pentru acest proces sunt aliajele nobile, portelanul sau portelanul topit cu metalul.

Puntile sunt indicate ori de cate ori lipseste cel putin un dinte. Un pod este compus din contraforturi si corpurile de punte. Contraforturile sunt suporturile pentru punte si constau in coroane asezate pe dintii care inconjoara spatiul gol. Corpurile de punte sunt coroane speciale care se intind de- lungul spatiului gol si se conecteaza la contraforturi.

Cand dintii sunt pregatiti pentru o punte, contraforturile sunt pregatite pentru coroane, asa cum este descris in coroane. Vom face apoi o amprenta a dintilor pregatiti, vom face o punte temporara sau coroane pentru a le aseza pe dinti pentru a-i proteja si mentine pozitiile lor si vom trimite amprenta unui laborator stomatologic pentru a fabrica puntea. La urmatoarea vizita cu SuperDentist, vom incerca puntea pentru a asigura o potrivire buna si apoi cimentam puntea in loc.

Aici, la Marimed Superdental SRL din Ploiesti, oferim servicii pentru montarea de coroane si punti pentru pacientii nostri. Va rugam sa ne sunati la 0244 550 593 si rezervati o consultatie cu medicul stomatolog pentru a discuta despre optiunile dvs.