Dentist Ploiesti
0727 671 830
0757 671 830

Obturatiile Ploiesti

Obturatiile Ploiesti

Umpluturile sunt o procedura de restaurare folosita pentru a inlocui structura dintilor care este cariata. Umpluturile sunt de asemenea utilizate pentru a repara dintii fracturati, rupti sau uzati puternic.

Stomatologia moderna ne-a permis sa combinam frumusetea cu forta atunci cand umplem dintii. Umpluturile sunt realizate dintr-o varietate de materiale care vor imita indeaproape aspectul dintelui natural, creand o restaurare aproape nesesizabila din puterea si aspectul dintelui initial.

Dentistul va incepe procedura prin prepararea cavitatii - indepartand orice urma de carie ramasa si modeland cavitatea finala. Urmatorul pas va fi adaugarea unui material de umplere din rasina compozita, care este apoi intarit cu o lumina de intarire. Ultima etapa va fi lustruirea umpluturii pentru a o adapta fara probleme la forma naturala a dintelui.

Umplerea nu dureaza pentru totdeauna, asa ca este esential sa ne vizitati in mod regulat pentru verificari. Umpluturile pot dezvolta fisuri sau pur si simplu uza din cauza fortelor de mestecat. Dentistul monitorizeaza integritatea umpluturilor dvs. in timpul examenelor obisnuite si va va recomanda inlocuirea umpluturii daca este detectata o problema.

Daca sunteti in cautarea unui stomatolog cu experienta din Ploiesti pentru proceduri de umplere, va rugam sa sunati la 0727 671 830 pentru a programa o consultare cu unul dintre medicii nostri stomatologi.