Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Aparate dentare invizibile Ploiesti

Aparate dentare invizibile Ploiesti

Ce este?

Invisalign este un dispozitiv ortodontic care foloseste proteze transparente pentru a regla dintii ca alternativa la protezele traditionale de sarma. Aceste alinieri practic invizibile, detasabile si confortabile va permit sa zambiti mai mult atat in timpul tratamentului cat si dupa.

De ce as vrea?

Nu numai ca protezele sunt practic invizibile, ci sunt detasabile, asa ca puteti manca si bea ceea ce doriti in timpul tratamentului. In plus, periajul si folosirea atei dentare nu sunt nicio problema.

Ele nu prezinta componente metalice, ceea ce le face mai confortabile de purtat decat protezele traditionale si ceea ce inseamna, de asemenea, ca trebuie sa se petreaca mai putin timp pentru a face ajustari.

Cum functioneazã?

Purtati fiecare set de proteze timp de aproximativ doua saptamani, indepartandu-le doar pentru a peria, cand folositi ata dentara, a manca si a bea orice altceva decat apa. Pe masura ce inaintati cu procesul de aliniere cu urmatoarea serie, dintii dvs. se vor misca - putin cate putin, zi de zi, saptamana dupa saptamana - pana cand s-au indreptat catre pozitiile finale desemnate.

Va vom vedea aproximativ o data la sase saptamani pentru a va asigura ca tratamentul dvs. progreseaza conform planului. Timpul total de tratament este de aproximativ 9-15 luni, iar numarul mediu de alinieri purtat in timpul tratamentului este cuprins intre 18 si 30, dar ambele vor varia de la o persoana la alta. Va rugam sa ne intrebati in timpul consultarii ortodontice pentru explicatii mai detaliate.