Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Fatetele dentare Ploiesti

Fatetele dentare Ploiesti

Fatetele sunt cochilii subtiri de portelan sau rasina care masoara mai putin de 1,5 mm grosime si sunt utilizate in mod obisnuit pentru a acoperi dintii care sunt decolorati, uzati, taiati sau aliniati gresit.

Fatetele sunt utilizate din aceleasi motive ca lipirea, dar implica o procedura diferita. Primul pas este sa pregatiti dintele si sa faceti o amprenta despre acesta. O umplere temporara poate fi utilizata in timp ce amprenta este creata personalizat la un laborator stomatologic. O data creata fateta, aceasta este cimentata in loc.

In mod obisnuit, fatetele sunt rezistente la pete si durabile, de multe ori dureaza de la zece la cincisprezece ani. Acest lucru le face o alegere excelenta ca solutie pentru oricine cauta acel zambet perfect, fara griji de tintretinere suplimentara sau de a suporta o factura dentara costisitoare.

Desi fatetele sunt mai scumpe si consuma mai mult timp decat lipirea, ele sunt mai putin costisitoare decat sa opteze pentru coroane (si, de asemenea, pastreaza dintele natural, ca bonus). Daca sunteti in cautarea unui medic stomatolog din Ploiesti pentru a gasi o solutie pentru dintii uzati sau nealiniati, adresati Marimed Superdental SRL un apel la 0244 550 593, iar medicii nostri va pot ajuta sa gasiti o solutie accesibila, cum ar fi fatetele.

Apelati Marimed Superdental SRL din Ploiesti pentru o programare la medicii nostri stomatologi.