Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Implant dentar AnyOne

Implant dentar AnyOne Ploiesti

Simplicitatea interventiei chirurgicale, stabilitatea initiala, raspunsul excelent al tesuturilor moi si dure, dar si durata scurta a tratamentului sunt doar câteva dintre avantajele implantului AnyOne.

Implantul dentar AnyOne a fost special conceput pentru a fi usor de utilizat de catre clinician: protocolul este simplificat, iar timpul necesar inserarii este scurt.

Protocolul chirurgical simplificat, stabilitatea initiala previzibila

Implant dentar AnyOne Ploiesti

Operatia chirurgicala de inserare a implantului AnyOne consta intr-o procedura simpla si rapida.

Cu ajutorul unor freze special concepute se creeaza spatiu in osul maxilar sau mandibular identic ca dimensiune cu implantul ce va fi aplicat.

Datorita gamei largi de implanturi dentare, sistemul AnyOne este potrivit atât pentru un os dur, moale, cât si pentru un os neregulat ca suprafata (rezultat in urma extractiilor dentare multiple).

Tratament de suprafata imbunatatit – Xpeed

Xpeed reprezinta suprafata specializata unica a implanturilor MegaGen constituita dintr-o nanostructura de ioni de Ca incorporata pe suprafata implantului care activeaza depunerea de os in jurul acestuia, maximizând, astfel, osteointegrarea implantului dentar intr-un timp record de 30 de zile.

Stres scazut asupra osului datorita designului specific

Implant dentar AnyOne Ploiesti

Designul implantului dentar AnyOne este unul personalizat, specific fiecarui caz in parte.

Astfel, in portofoliul implantului Anyone se regasesc urmatoarele tipuri de implant:

  • „Regular Thread” – potrivit pentru un os dur;
  • „Deep Thread” – design potrivit unui os moale, ce asigura o fixare initiala sigura a implantului la nivelul osului;
  • „Special 7mm” – potrivit pentru situatiile in care, in urma extractiilor dentare, a avut loc o mare pierdere de tesut dur, iar osul are un aspect neregulat.
Implant dentar AnyOne Ploiesti

Platforma anatomica S-Line – estetica excelenta a tesutului moale

Datorita platformei anatomice S-line care actioneaza ca un suport pentru tesuturile de sustinere ale dintelui, aspectul implantului dentar este unul estetic, identic cu cel al unui dinte natural.

Solutii protetice adaptabile la orice situatie clinica

Implanturile dentare AnyOne pot fi folosite atât pentru inlocuirea unui singur dinte, cât si pentru cazurile complexe in care nu mai exista dinti prezenti pe arcada. Astfel, aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de solutii protetice clasice şi frezate computerizat cu rezultate atât estetice, cât si functionale pe termen lung.