Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Servicii Ploiesti

Gama larga de tratamente de sanatate dentara oferite la SuperDentist sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii orale optime.

De la restaurari generale, cum ar fi umpluturi si coroane, pâna la proceduri cosmetice, precum albirea dintilor, personalul de ingrijire de la SuperDentist va poate oferi solutia pe care o cautati in Ploiesti.

Stim cât de important este sa aveti un furnizor de ingrijire dentara in care sa puteti avea incredere. Echipa dedicata de la SuperDentist se concentreaza pe satisfacerea nevoilor familiei intr-o maniera grijulie. Începând cu o programare de igiena orala, echipa noastra de profesionalisti o sa va ofere o evaluare completa. Apoi, cu gama noastra de servicii stomatologice inovatoare, va vom trata cu tehnici de prevenire, asigurându-va sanatatea orala.

Sunati azi stomatologii nostri din Ploiesti la numarul 0244 550 593 si aflati mai multe despre serviciile pe care le furnizam.

Clinica noastra ofera posibilitatea incheierii unor abonamente de servicii de medicina dentara.

Abonamentele stomatologice ofera detinatorilor urmatoarele facilitati:

  • Consultatii, cu rol preventiv si de a stabili un plan de tratament.
  • Tratamente complete de igiena dentara
  • Solutionarea problemelor observate in timpul vizitelor de control (tratamente de terapie, endodontice, chirurgicale, parodontologice etc)

Abonamentele pot fi extinse, la cerere, si asupra celorlalti membri ai familiei.

Clinica noastra va pune la dispozitie o modalitate de a imbunatati pachetul de servicii oferit angajatilor Dvs, adaugand la acesta oferta noastra de asigurare stomatologica. Colegii dvs. de munca vor aprecia cu siguranta avantajele financiare si calitative ale tratamentului stomatologic efectuat in acest sistem.

Prin pachetul de asigurare stomatologica anuala beneficiati de servicii medicale de inalt profesionalism la un pret special. Pe langa acest pachet de servicii, atat angajatii Dvs.,cat si membrii familiei acestora beneficiaza de reduceri importante din preturile de baza ale cabinetului.

Consideram ca aceasta facilitate ajuta la consolidarea increderii angajatilor Dvs. in politica firmei, datorita preocuparii pe care o manifestati fata de sanatatea lor si a familiei acestora.

Servicii stomatologice prestate:

Puntile dentare

Coroanele si puntile dentare se potrivesc peste dintii loviti, decolorati sau crapati sau umplu spatiul rezultat dupa extractii dentare si protejeaza dintii de rani

Read more...

Protetica dentara

Protezele sunt impartite in doua categorii principale: proteze complete si proteze partiale

Read more...

Servicii de urgenta

Superdentist ofera pacientilor acces la servicii de stomatologie de urgenta imediata.

Read more...

Extractii dentare

Extractiile dentare sunt efectuate dintr-o mare varietate de motive. Cariile dintilor care au distrus suficienta structura a dintilor sunt un indice pentru extractia dintilor.

Read more...

Obturatiile

Umpluturile sunt o procedura de restaurare folosita pentru a inlocui structura dintilor care este cariata.

Read more...

Implant Dentar

Implanturile sunt proiectate pentru a inlocui radacina unui dinte lipsa si pot fi utilizate pentru a sustine coroane, punti sau proteze.

Read more...

Aparate dentare invizibile

Invisalign este un dispozitiv ortodontic care foloseste proteze transparente pentru a regla dintii ca alternativa la protezele traditionale de sarma.

Read more...

Chirurgie dentara

Serviciile de chirurgie orala la Superdentist includ diagnosticul si tratamentele chirurgicale si conexe necesare -

Read more...

Parodontologie

Boala parodontala sau a gingiilor este o infectie a tesuturilor care va tinconjoara si sustine dintii, incluzand inflamatia si infectia gingiilor, ligamentelor si oaselor.

Read more...

Endodontie

Tratamentul canalului radicular este o procedura indispensabila in tratamentul dintilor care sunt grav deteriorati, infectati sau rupti

Read more...

Albirea dintilor

Albirea dintilor este o procedura care poate deschide culoarea dintilor si indeparta colorarea sau decolorarea cauzata de imbatranire, medicamente

Read more...

Scalarea si planarea radiculara

Scaling & Root Planing - Scalarea si planificarea radacinilor sunt cea mai frecventa forma de tratament pentru bolile parodontale.

Read more...

Fatetele dentare

Fatetele sunt cochilii subtiri de portelan sau rasina si sunt utilizate in mod obisnuit pentru a acoperi dintii care sunt decolorati, uzati, taiati sau aliniati gresit.

Read more...

TMD/ Bruxism

Bruxismul este un termen care se refera la inclestarea si frecarea involuntara a dintilor, care apar in cea mai mare parte tin timpul somnului si, adesea, rezulta ca dintii sa fie uzati si deteriorati

Read more...