Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Politica de confidentialitate

in cadrul MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE

MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. (denumit in continuare „CABINETUL MEDICAL” sau „MARIMED SUPER DENTAL”) se aliniaza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului – privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare “Regulamentul” sau „GDPR” ) aplicabil din data de 25 mai 2018.

Fiind vorba de un Regulament european, acesta se aplica in mod direct si unitar in toate statele membre ale Uniunii Europene, pentru a consolida si unifica politicile de securitate in mediul on-line dar si pentru o mai buna protejare a datelor tuturor cetatenilor europeni.

Respectarea confidentialitatii si protectia datelor personale reprezinta principii fundamentale carora cabinetul nostru, a inteles sa le ofere importanta si atentia cuvenita deoarece fara intelegerea, constientizarea si implementarea lor, activitatea curenta a cabinetului, nu se va putea conforma cerintelor Regulamentului european anterior amintit.

Unul din principiile fundamentale ale acestui Regulament este transparenta, iar prin prezenta Politica de Confidentialitate dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal.

Ne rezervam dreptul de a actualiza, revizui si modifica periodic prezenta Politica de Confidentialitate in cazul in care vor aparea modificari, vom afisa pe site-ul nostru versiunea actualizata si revizuita a Politicii de Confidentialitate.

Prezenta Politica se aplica:

 • Sediilor si punctelor de lucru apartinând MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.
 • uturor departamentelor si intregului personal apartinând MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.
 • uturor contractantilor, furnizorilor si altor persoane care lucreaza in numele MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.

Aceasta Politica de Confidentialitate se refera la datele cu caracter personal ale pacientilor, furnizorilor, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru www.superdentist.ro precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formulare de contact, sau datelor personale pe care le colectam in cadrul evenimentelor pe care le organizam – daca este cazul.

I. INFORMATII GENERALE:

1.1. Cine suntem si cum ne puteti contacta:

MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. este o persoana juridica de nationalitate româna, având sediul social in Ploiesti, Str. Calugareni, Nr. 17, Jud. Prahova si punctul de lucru situat in Ploiesti, Aleea Bahluiului, Nr. 12, Bl. 149, Sc. D, Ap. 135, parter, Jud. Prahova având numarul de inregistrare la Registrul Comertului de pe lânga Tribunalul Prahova J29/1053/2006 si Cod unic de identificare 18658557.

in sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, avem calitatea de OPERATOR atunci când prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal. Pentru ca datele persoanelor fizice vizate sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile personale ale acestora.

Deoarece suntem intotdeauna interesati sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. va comunicam faptul ca puteti contacta la adresa de e-mail:office@superdentist.ro sau direct printr-o cerere inregistrata la receptia cabinetului nostru sau transmisa prin posta sau curier la sediul nostru din Ploiesti Str. Calugareni, Nr. 17, Jud. Prahova sau la punctul de lucru situat in Ploiesti, Aleea Bahluiului, Nr. 12, Bl. 149, Sc. D, Ap. 135, parter, Jud. Prahova.

1.2. Termeni Regulament:

 • Operator – entitatea – in cazul de fata – MARIMED SUPER DENTAL S.R.L., sau orice alta persoana juridica, autoritate publica, agentie sau organizatie non-guvernamentala, care prelucreaza sau stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • Date cu caracter personal - orice informatii privind o persoana fizica indentificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata – direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adresa, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etica sau rasiala, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenenta sindicala;
 • Persoana vizata – orice persoana fizica ale carei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;
 • Date biometrice – inseamna date cu caracter personal care rezulta in urma unor tehnici de prelucrare specifice referitoare la caracteristicile fizice, fiziologice sau comportamentale ale unei persoane fizice care permit sau confirma identificarea unica a respectivei persoane, cum ar fi imaginile faciale sau datele dactiloscopice;
 • Date privind sanatatea – inseamna date cu caracter personal legate de sanatatea fizica sau mentala a unei persoane fizice, inclusiv prestarea de servicii de asistenta medicala, care dezvaluie informatii despre starea de sanatate a acesteia;

1.3. Scopul Politicii de Confidentialitate:

Când persoana fizica vizata intra intr-o relatie de orice natura cu noi, ne incredinteaza informatiile sale.

Scopul acestei Politici de Confidentialitate este sa explice persoanelor fizice vizate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele – in calitatea noastra de operator. Luam in serios confidentialitatea si nu transmitem si nu vindem niciodata datele personale de orice natura ar fi acestea ale pacientilor nostri, liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale apartin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informatii sunt importante. Speram ca ele sa fie citite cu atentie.

Aceasta Politica de Confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. incurajam pe toti sa examineze Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Aceasta Politica de confidentialitate acopera si procesul de recrutare si selectie a candidatilor la posturile ofertate de cabinetul nostru (de ex. – cabinetul obtine date cu caracter personal ca urmare a solicitarii completarii unui formular dintr-o aplicatie sau prin transmiterea unui CV – prin e-mail). Cabinetul nostru aduce la cunostinta solicitantilor datele personale care le vor fi colectate, scopul in care sunt colectate si cum vor fi utilizate, in strânsa legatura cu existenta Politicii de confidentialitate specifice recrutarii formulata de cabinet (in operatiunea de recrutare pe e-mail exista un link catre politica de confidentialitate).

Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a permite ca aceasta sa isi exercite cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si persoana vizata.

Daca nu ati implinit inca 16 ani, veti avea nevoie de acordul parintilor sau al tutorelui inainte de a ne furniza orice informatii personale in scopul inregistrarii sau al altor activitati online. Daca sunteti nesiguri de informatiile pe care le vedeti pe acest site, rugati parintii sau tutorele sa va ajute.

Orice prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii.

1.4. Angajamentul MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.:

Protectia informatiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam noul Regulament (EU) 2016/679, legislatia nationala aplicabila in materie, dar si urmatoarele principii:

 • Legalitate, echitate si transparenta:
  Prelucram datele cu caracter personal legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar persoana vizata este informata corespunzator.
 • Controlul apartine persoanei fizice vizate
  in limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-a impartasit cu noi si de a-si exercita celelalte drepturi.
 • Integritatea datelor si limitarea scopului:
  Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. in toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.
 • Securitate:
  Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incât sa protejam cât mai bine informatiile. Cu toate acestea, este de retinut faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

2. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

 • Dreptul de retragere a consimtamântului acolo unde prelucrarea se face in baza consimtamântului;
 • Dreptul de a fi informata cu privire la prelucrarea datelor tale;
 • Dreptul de acces asupra datelor;
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete;
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”);
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizata catre alt operator;
 • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
 • Dreptul de a se adresa justitiei;
 • Dreptul de a formula o plângere in fata Autoritatii de Supraveghere.

3. CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL. SCOPURI sI TEMEIURI PENTRU PRELUCRARE:

in contextul interactiunii dvs. cu cabinetul MARIMED SUPER DENTAL, dvs. ca persoana fizica – iar in sensul Regulamentului – persoana fizica vizata, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam.

MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. poate solicita si/sau colecta informatii de la dumneavoastra in mod voluntar atunci când:

3.1. Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de activitatile si/sau serviciile noastre, inclusiv testimoniale, precum si de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

in acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. Scopul prelucrarii in acest caz este analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.

3.2 Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligatii impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). in acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.

3.3. Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica informatii de specialitate despre serviciile noastre, precum si despre evenimentele sau promotiile organizate de noi. Trimiterea acestor informatii in deplina conformitate cu noile reglementari poate fi facuta daca v-ati abonat si v-ati exprimat consimtamântul expres pentru o astfel de prelucrare.

3.4. Putem, de asemenea, sa folosim datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica newsletter de specialitate despre serviciile noastre, precum si despre evenimentele sau promotiile organizate de noi. Trimiterea acestor informatii in deplina conformitate cu noile reglementari poate fi facuta daca v-ati abonat si v-ati exprimat consimtamântul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricând sa va retrageti consimtamântul, exprimându-va optiunea de a nu mai primi newsletter in viitor apasând butonul Dezabonare atunci când primiti e-mail-ul respectiv sau sa ne scrieti pe adresa office@superdentist.ro

3.5. CATEGORIILE DE DATE PERSONALE PRELUCRATE IN CONTEXTUL RELATIEI NOASTRE CU DVS. SUNT:

a) in situatia in care sunteti, colaboratori sau potentiali colaboratori, reprezentanti ai furnizorilor nostri; datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt: numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon.

b) Daca sunteti pacienti ai CABINETULUI nostru, datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt : nume, prenume, adresa, informatiile medicale si din fisa medicala dar si unele analizele medicale cu care va prezentati pentru efectuarea anumitor tratamente sau proceduri stomatologice in cabinetul nostru;

3.6. Daca aplicati pentru un loc de munca in cadrul MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.

Folosim datele cu caracter personal continute in CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie in cadrul cabinetului nostru. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul incheierii si executarii unui contract.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse in CV-uri, detalii despre educatie si formare, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza direct.

3.7. Daca sunteti vizitator al sediului sau punctului nostru de lucru:

Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura securitatea spatiilor, a bunurilor si a personalului nostru.

in acest scop am instalat camere care sunt situate la un loc vizibil si sunt insotite de pictograme. Camerele au fost amplasate astfel incât sa minimizeze impactul asupra intimitatii individuale si efectuam evaluari periodice pentru a ne asigura ca utilizarea acestora ramâne justificata.

Imaginile inregistrate vor fi pastrate atât timp cât este necesar pentru ca un incident sa poata fi descoperit si ca incidentul sa poata fi investigat Având in vederea acest lucru, toate inregistrarile sunt sterse dupa expirarea termenului de 30 de zile.

Cu exceptia autoritatilor competente, imaginile nu vor fi furnizate catre terte parti.

in acest caz, procesarea datelor are ca temei interesul legitim al cabinetului MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. si anume protectia acestor spatii, bunuri si persoane.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., imagini (obtinute conform celor mentionate mai sus) precum si alte date cu caracter personal pe care ni le puteti furniza direct.

3.8. Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web:

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. atunci când vizitati pagina noastra de internet www.superdentist.ro, pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dvs. transmise prin intermediul formularelor de contact on-line disponibile, precum si pentru a trimite newsletter, serviciu la care v-ati abonat in prealabil, in timp ce ati vizitat site-ul nostru.

Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea, serviciile si produsele noastre. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail si numarul de telefon.

De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a monitoriza traficul si a imbunatati continutul site-ului. Ne bazam in aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesului nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia.

3.9. CATEGORII DE DATE PERSONALE PE CARE LE PRELUCREAZA MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. PENTRU FURNIZAREA SERVICIILOR MEDICALE STOMATOLOGICE:

Mai jos se regasesc categoriile de date cu caracter personal prelucrate de catre MARIMED SUPER DENTAL, indiferent ca pacientii carora le apartin sunt asigurati sau neasigurati:

 1. Informatii administrative: nume/prenume, adresa, date de contact (telefon fix, mobil, e-mail)
  Scop : sunt informatii necesare pentru a face posibila acordarea asistentei medicale stomatologice si a efecturaii procedurilor stomatologice in cadrul cabinetului.
  Temei : Prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice ( art. 6.1 lit d) Categoriile speciale de date cu caracter personal sunt prelucrate conform derogarilor prevazute la art. 9 alin. 2 lit. h) si art. 9 alin. 2 lit. i) din Regulament.
 2. Informatii medicale sau din fisa medicala: Codul numeric personal (CNP), numarul cardului de asigurat (daca este cazul), data nasterii, sexul, datele de contact ale apartinatorilor/ale celor care ii ingrijesc pe pacienti (daca este cazul), detalii legate de medicatie, calitatea de fumator sau nefumator, grupa sanguina (daca este cazul pentru animite interventii); alergiile, starea prezenta si trecuta privind afectiunile medicale si chirurgicale, diagnostic medical, tratamente prescrise, datele genetice, rezultatele investigatiilor de laborator si ale celor imagistice, radiografiile, toate celelalte informatii necesare acordarii ingrijirilor medicale si de stabilire a unui diagnostic medical stomatologic, precum şi orice afte informatii care pot caracteriza starea de sanatate a pacientului si sunt considerate relevante de catre medicii si asistentele MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.)
  Scop: Sunt necesare pentru a-i putea acorda asistenta medicala pacientului in cadrul cabinetului nostru.
  Temei: Prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice ( art. 6.1 lit d) Categoriile speciale de date cu caracter personal sunt prelucrate conform derogarilor prevazute la art. 9 alin. 2 lit. h) si art. 9 alin. 2 lit. i) din Regulament.
 3. Informatii contabile: Evidenta serviciilor decontate si cu plata acordate, nume/prenume, adresa, datele de contact, datele de facturare catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sau pacient.
  Scop : Sunt necesare pentru acordarea serviciilor si decontarea sau plata. Sunt solicitate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sau DSP pentru decontarea diferitelor servicii.
  Temei: Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului.

4. DE CE COLECTEAZA MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. ACESTE DATE:

Colectam informatiile persoanelor vizate in scopuri determinate si legitime asa cum am descris mai sus, in prezenta Politica de Confidentialitate, care includ, dar nu se limiteaza la acestea, respectiv:

 • Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de cabinet;
 • Pentru a lua decizia potrivita in vederea angajarii acestora;
 • in vederea incheierii si executarii unui contract de munca potrivit specializarii/calificarii candidatilor;
 • in vederea incheierii sau executarii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate si cabinet;
 • Pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile persoanelor vizate;
 • Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le ofera cabinetul nostru;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a apara cabinetul impotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru a conforma cabinetul la prevederile legislatiei;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;
 • Pentru activitati de prelucrare necesare in scopuri de medicina preventiva, de evaluare a capacitatii de munca a angajatului, de stabilire a unui diagnostic medical, de furnizare de asistenta medicala sau sociala sau a unui tratament medical, sau de gestionarea sistemelor si serviciilor de sanatate sau asistenta sociala,
 • Pentru programarea unei consultatii in cadrul cabinetului si transmiterea ofertelor personalizate;
 • Pentru efectuarea de consultatii medicale in cadrul cabinetului si de acordare a serviciilor medicale si a interventiilor stomatologice.

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., cabinetul MARIMED SUPER DENTAL, va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam in scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea.

Daca furnizati cabinetului MARIMED SUPER DENTAL datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care MARIMED SUPER DENTAL intentioneaza sa prelucreze datele cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

5. STOCAREA DATELOR IN CADRUL MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.

in conformitate cu dispozitiile legale si pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba MARIMED SUPER DENTAL anumite date medicale sunt pastrate pentru o perioada nelimitata de timp.

Datele dumneavoastra care sunt necesare in scopuri legate de serviciile medicale de stomatologie acordate, vor fi stocate pe perioada de timp necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale prevazute de legislatia aplicabila care prevede stocarea documentelor medicale pentru o perioada de timp de 100 de ani de la crearea lor.

Datele legate de plati/facturare vor fi stocate pe o perioada de 10 ani – de la data incheierii ultimului exercitiu financiar - conform Legii nr. 82/ 1991 privind contabilitatea.

Datele privind supravegherea video pentru asigurarea securitatii bunurilor si persoanelor se vor stoca pe o perioada de 30 de zile calendaristice, in conformitate cu temeiurile prevazute de legislatia aplicabila in vigoare.

Este de retinut faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Totodata, in cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a inregistrarilor sau autoritatile publice.

Imediat dupa incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:
a) sterse sau distruse in siguranta; sau
b) transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea inregistrarilor).

Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.

6. PARTAJAREA INFORMATIILOR TALE CU TERTE PERSOANE:

MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. nu va dezvalui datele obtinute de la persoane vizate, catre alte companii terte fara sa fi obtinut in prealabil un consimtamânt expres si separat in acest sens.

MARIMED SUPER DENTAL confirma, ca datele cu caracter personal obtinute sunt stocate in mod securizat sau sunt distruse, sens in care informam persoanele vizate ca exista acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care acestia au asigurat la rândul lor cabinetul nostru ca sunt conformi cu GDPR.

MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. poate dezvalui datele persoanelor fizice vizate, respectând legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti, cum ar fi proprii imputerniciti.

Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incât datele dumneavoastra fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, având la baza consimtamântul acestora sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incât aceste date sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, cabinetul ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Informatiile cu caracter personal vor putea fi furnizate si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

in limite rezonabile MARIMED SUPER DENTAL se va sigura ca datele persoanelor vizate nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care va transfera date catre state din afara SEE, va urmari, in toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, având la baza consimtamântul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

7. MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. aduce la cunostinta oricarei persoane fizice vizate faptul ca:

 • isi poate retrage consimtamântul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail sau alt mesaj electronic.
 • Daca doreste sa isi exercite drepturile, o poate face prin inregistrarea unei cereri scrise, ce se depune la sediul/ punctul de lucru al MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. sau printr- o cerere scrisa transmisa la adresa de email office@superdentist.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista si exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incât sa se poata decide daca aceasta este intemeiata sau nu. in masura in care cererea este intemeiata, cabinetul va facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o va respinge, insa va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor acestora de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere si de a se adresa justitiei.
 • Cabinetul nostru va incerca sa raspunda solicitarii acesteia in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de va identifica intr-un termen util.
 • Daca, desi depune toate eforturile, cabinetul nostru nu reuseste sa identifice persoana vizata, iar aceasta nu ii furnizeaza informatii suplimentare pentru a reusi sa o identifice, MARIMED SUPER DENTAL nu va fi obligat sa dea curs solicitarii.

8. SOLICITARI sI EXERCITAREA DREPTURILOR:

in situatia in care veti dori sa va exercitati oricare dintre drepturile enumerate mai sus in prezenta Politica de Confidentialitate, sa formulati observati sau sa obtineti informatii sau clarificari suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor dvs. sau doriti sa va exercitati drepturile legale sau aveti orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitatea asupra datelor dvs., va rugam sa contactati MARIMED SUPER DENTAL S.R.L la adresa de e-mail office@superdentist.ro pentru asigurarea faptului ca MARIMED SUPER DENTAL S.R.L. respecta toate cerintele GDPR.

Raspunsul la toate cererile va va fi transmis intr-un interval de timp cât mai scurt posibil, care nu va depasi insa o luna de la primirea solicitarii, cu posibilitatea prelungirii duratei cu maximum 2 luni daca vorbim despre o prelucrare complexa ori de un volum mare de astfel de cereri.

Toate solicitarile pot fi depuse personal sau transmise prin posta/curier la sediul nostru din Ploiesti, Ploiesti, Str. Calugareni, Nr. 17, Jud. Prahova sau la punctul de lucru situat in Ploiesti, Aleea Bahluiului, Nr. 12, Bl. 149, Sc. D, Ap. 135, parter, Jud. Prahova sau prin posta electronica la adresa de e-mail office@superdentist.ro.

Totodata este bine sa stiti ca la nivelul României functioneaza Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ("A.N.S.P.D.C.P.") si ca aveti dreptul sa depuneti o plângere atunci când considerati ca v-au fost incalcate drepturile, accesând site-ul web www.dataprotection.ro.

MARIMED SUPER DENTAL S.R.L.