Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Implant dentar AnyRidge

Implant dentar AnyRidge Ploiesti

Implantul AnyRidge se adreseaza perfectionistilor, care nu doresc niciun compromis, atât din punct de vedere estetic, cât si functional. Cu ajutorul implantului AnyRidge, Megagen Implant îsi doreste sa readuca emotia si zâmbetul pe chipul pacientilor sai.

Gratie experientei şi a departamentului de dezvoltare şi cercetare, acum 10 ani, Megagen Implant a lansat un produs inovator: Implantul AnyRidge, care în anul 2017 a fost premiat cu titlul de „Trusted Quality Award” de catre Clean Implant Foundation, certificându-se calitatea superioara a acestuia.

Implant dentar AnyRidge Ploiesti

Spire revolutionare Knife Thread

AnyRidge, primul sistem de implanturi confectionate din aliaj de titan cu puritate înalta care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread, asigurând, astfel, atât protectia osului cortical, cât si posibilitatea aplicarii imediate a unei lucrari protetice.

Secventa de frezaj inovatoare

Implanturile AnyRidge ofera solutii pentru înlocuirea oricarui dinte absent indiferent de calitatea osului existent optimizând rezistenta si estetica rezultatului obtinut, scazând, totodata, numarul de interventii chirurgicale.

Implant dentar AnyRidge Ploiesti

Tratament unic de suprafata Xpeed

Tratamentul unic de suprafata XPEED reprezinta o alta caracteristica ce face ca AnyRidge sa devina optiunea nr 1. în selectia tipului de implant dentar.

Xpeed reprezinta suprafata specializata unica a implanturilor MegaGen constituita dintr-o nanostructura de ioni de Ca încorporata pe suprafata implantului care activeaza depunerea de os în jurul acestuia, maximizând, astfel, osteointegrarea implantului dentar într-un timp record de 30 de zile.

Platforma anatomica S-Line – estetica excelenta a tesutului moale

Datorita platformei anatomice S-line care actioneaza ca un suport pentru tesuturile de sustinere ale dintelui, aspectul implantului dentar este unul estetic, identic cu cel al unui dinte natural.

Implant dentar AnyRidge Ploiesti

Conexiune hexagonala interna de tip con-în-con

O alta caracteristica distincta a implantului dentar AnyRidge o constituie conexiunea hexagonala interna de tip con-în-con de 5º care asigura închiderea ermetica prin sudura la rece între elementele implantului dentar, eliminând riscul slabirii surubului intern si al disconfortului ulterior.

Implant dentar AnyRidge Ploiesti

Solutii protetice adaptabile la orice situatie clinica

Implanturile dentare AnyRidge pot fi folosite atât pentru înlocuirea unui singur dinte, cât si pentru cazurile complexe în care nu mai exista dinti prezenti pe arcada. Astfel, aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de solutii protetice clasice şi frezate computerizat cu rezultate atât estetice, cât si functionale pe termen lung.