Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Albirea dintilor Ploiesti

Albirea dintilor Ploiesti

Albirea dintilor este o procedura care poate deschide culoarea dintilor si indeparta colorarea sau decolorarea cauzata de imbatranire, medicamente sau factori ai dietei si stilului de viata, cum ar fi consumul de cafea, ceai, vin sau utilizarea produselor din tutun. Albirea dintilor nu va dura pentru totdeauna, astfel incat procedura va trebui repetata in mod regulat pentru a mentine coloratia dorita.

Albirea dintilor se poate face acasa sau la cabinetul stomatologic. Dentistii nostri vor face adesea o fotografie cu culoarea dintelui dvs. existenta pentru a va monitoriza progresul si pentru a compara noua nuanta mai deschisa a dintilor dvs. pe parcursul tratamentului.

Tratamentul la birou va poate face dintii mai straluciti cu sase pana la zece nuante. Folosind un gel special de albire (care contine, de obicei, peroxid de hidrogen), aceasta procedura este o modalitate rapida si convenabila de a obtine un zambet care va va place. Albirea la birou dureaza adesea intre 30 si 90 de minute pentru a fi finalizata si, de obicei, necesita cateva vizite la cabinetul stomatologului pentru a obtine culoarea dorita.

Pentru albirea in casa, stomatologii nostri vor face o amprenta a dintilor dvs. si apoi vor face bucati (tavi) personalizate pentru a se potrivi cu dintii vostri. Dentistul va va oferi un gel de albire (care contine de obicei peroxid de hidrogen) care se aplica pe tava si apoi vi se va cere sa purtati tava pentru o anumita perioada de timp. Trebuie sa aveti grija sa utilizati doar cantitatea prescrisa de gel de albire, deoarece orice exces din produs poate intra in contact cu gingiile si poate provoca iritatii.

Atat procedurile de albire a dintilor, la cabinet cat si acasa, pot provoca sensibilitate crescuta a dintilor la unele persoane. acesta este un efect secundar normal si de obicei scade la cateva zile dupa finalizarea tratamentelor de albire. Procedurile de albire trebuie evitate daca sunteti gravida.

Procedurile de albire a dintilor la Marimed Superdental SRL din Ploiesti sunt usoare si nedureroase; sunati pentru a va programa astazi la 0244 550 593.

Cautati o clinica stomatologica in Ploiesti pentru tratamente regulate de albire a dintilor? Sunati-ne la 0244 550 593 pentru a va rezerva o programare cu echipa noastra stomatologica excelenta.