Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Despre clinica

Ne angajam sa oferim pacientilor nostri aceeasi calitate a ingrijirii dentare pe care o oferim familiilor noastre.

Marimed Superdental SRL ofera o gama completa de servicii dentare furnizate de medicii stomatologi generali. Indiferent daca aveti nevoie de programare pentru controlul bi-anual sau daca aveti nevoie de alte interventii, sunteti în locul potrivit. Medicii nostri stomatologi din Ploiesti sunt instruiti si calificati sa îndeplineasca atât servicii stomatologice generale cât si cosmetice pentru a se potrivi nevoilor dvs. si suntem dedicati imbunatatirii sanatatii dentare, astfel incât sa va puteti arata zâmbetul stralucitor în fiecare zi.

Clinica de medicina dentara Marimed Superdental SRL, este un cabinet infiintat in anul 2006, in Ploiesti, ce dispune de sala de asteptare, 2 cabinete medico-dentare, cu 3 unituri dentare, 2 grupuri sanitare si toate circuitele specifice, conform normelor legale in vigoare.

Clinica de stomatologie Superdentist Ploiesti vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici stomatologice din Ploiesti cat si din Romania prin calitatea actului medical cat si prin confort, rafinament si eleganta.

Clinica noastra este orientata catre sanatatea dentara a pacientilor sai, avand servicii stomatologice personalizate pentru fiecare dintre ei. Echipa Superdentist este formata din medici specialisti tineri, talentati cat si din profesionisti cu experienta vasta in domeniu.

Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prim masurile stricte de igiena si sterilizare. Clinica de stomatologie detine aparatura avansata pentru orice tip de intervente stomatologica.

Igiena in clinica noastra este asigurata prin pardoseli din materiale speciale antibacteriene si antisepticecat si prin tehnici moderne de sterlizare si de pregatire a instrumentarului intr-o camera speciala in conditii speciale de asepsie

Cabinetul ofera servicii de specialitate de inalta calitate asigurat de personalul medical.

De asemeni, colaboratorii nostrii tehnicienii dentari asigura o calitate ridicata a tuturor lucrarilor protetice efectuate.

Cadrele medicale si tehnicienii dentari sunt calificati si se specializeaza in continuare prin cursuri de educatie medicala continua, atat in tara cat si in strainatate.

Cabinetul dispune de aparatura medicala moderna si aparatura de sterilizare de ultima generatie conform standardelor europene.