Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Protetica dentara Ploiesti

Protetica dentara Ploiesti

Protezele sunt impartite in doua categorii principale: proteze complete si proteze partiale.

Protezele complete sunt concepute pentru a inlocui dintii intr-un intreg arc atunci cand lipsesc toti dintii.

Protezele partiale sunt utilizate atunci cand exista inca dinti prezenti in arc.

Proteza completa si partiala pot fi o solutie functionala atunci cand dintii au fost pierduti.

Proteza completa consta dintr-o baza acrilica pentru a imita tesutul gingiei, iar dintii pot fi din acrilic sau portelan. Baza protezei este realizata pentru a se potrivi strans pe contururile arcului, pentru a asigura ca proteza este stabila in timpul functiilor orale normale, cum ar fi mancatul, vorbirea sau inghitirea.

Protezele partiale pot fi realizate cu un cadru metalic si dinti atasati in zonele in care lipsesc dintii. Cadrul metalic are, de asemenea, agrafe sau brate care se extind si se potrivesc in jurul unora dintre dintii existenti. Combinatia cadrului si a bratelor care se infasoara in jurul unora dintre dinti mentin proteza partiala stabila in timpul functiilor orale normale.

Dentistii nostri vor oferi toate informatiile necesare pentru educatia pacientilor, ajutandu-va sa intelegeti daca aceasta este alegerea potrivita pentru dvs.

Marimed Superdental SRL din Ploiesti ofera atat proteze complete, cat si partiale. Daca va lipsesc dintii, va incurajam sa rezervati o consultatie si sa vedeti daca proteza este optiunea potrivita pentru dumneavoastra. Va rugam sa ne sunati la 0244 550 593