Dentist Ploiesti
0727 671 830
0757 671 830

Implantologie Ploiesti

Implantologie Ploiesti

Implantologia dentară reprezintă una dintre cele mai avansate și eficiente soluții pentru înlocuirea dinților lipsă. Această ramură a stomatologiei utilizează implanturi dentare de înaltă calitate pentru a reda funcționalitatea și estetica zâmbetului pacienților. Implanturile dentare oferă o soluție permanentă și durabilă, contribuind la îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Avantajele implanturilor dentare la SuperDentist Clinic:

  • Funcționalitate îmbunătățită: Restaurarea completă a funcției masticatorii, permițând pacienților să mănânce și să vorbească normal.
  • Durabilitate: Implanturile dentare sunt o soluție pe termen lung, cu îngrijire adecvată putând dura toată viața.
  • Prevenirea pierderii osoase: Implanturile stimulează osul maxilar, prevenind resorbția osoasă care apare de obicei după pierderea dinților.
  • Confort și stabilitate: Spre deosebire de protezele mobile, implanturile dentare sunt fixate permanent, oferind o stabilitate și confort superior.

Îngrijirea post-implant:

  • Igienă orală riguroasă: Periajul dinților de cel puțin două ori pe zi și folosirea aței dentare pentru a menține sănătatea gingiilor și a osului.
  • Controale regulate: Vizite periodice la dentist pentru monitorizarea implanturilor și curățarea profesională.
  • Evitarea obiceiurilor dăunătoare: Evitarea fumatului și a consumului excesiv de alcool, care pot afecta negativ vindecarea și longevitatea implanturilor.

Clinica SuperDentist se angajează să ofere pacienților soluții de implantologie dentară de cea mai înaltă calitate, utilizând tehnologie avansată și tehnici moderne pentru a asigura rezultate excelente și satisfacția pacienților.