Dentist Ploiesti
0244 550 593
0727 671 830

Implant Dentar Ploiesti

Implant Dentar Ploiesti

Implanturile sunt indicate ori de cate ori lipseste cel putin un dinte. Daca spatiul lipsa nu este umplut, dintii care inconjoara spatiul adesea deriva, iar dintii opusi din celalalt arc vor erupa in continuare in cavitatea bucala (hipereruptie) care va poate schimba muscatura, duce la o posibila eroziune a osului in zona si chiar iti afecteaza vorbirea.

Implanturile sunt proiectate pentru a inlocui radacina unui dinte lipsa si pot fi utilizate pentru a sustine coroane, punti sau proteze.

Implanturile dentare au castigat popularitate in ultimii ani datorita inovatiilor in tehnicile si materialele utilizate pentru procedura.

Implantul de radacina este cel mai frecvent tip si constatin principal din trei componente principale:

  • Surub de implant - Aceasta parte a implantului este fabricata din titan si este plasata chirurgical in os. Titanul este acceptat de organism extrem de bine si fuzioneaza cu osul in timpul procesului de vindecare.
  • Contrafortul - Acesta este un guler metalic care se ataseaza de varful surubului de implant si este baza pentru o coroana, punte sau proteza.
  • Coroana - Coroana este dintele fabricat, care se potriveste deasupra contraforturi. Puntile si protezele pot fi, de asemenea, asigurate la capat. Plasarea coroanei, a puntii sau a protezei este ultima etapa a procesului de implant.

Va rugam sa rezervati o intalnire cu medicii nostri pentru a vedea daca implanturile dentare sunt optiunea potrivita pentru dvs. Marimed Superdental SRL ofera pacientilor nostri din Ploiesti servicii excelente de implant dentar.